2022-08-15 45 浏览
|軟殼蟹麻婆豆腐撈麵|麻婆豆腐飯就食得多啦撈麵你又食過未?個麻辣汁都幾麻,食得出比中環店重手咗好食咗🌶😜 雖然麵條嘅份量好多,但個醬汁仲多,所以撈完之後 擔擔面都係將好滿足🥰 講咗咁多 其實個重點係隻蟹度😂 原隻軟殼蟹呀媽咪🦀‼️ 炸得剛剛好,完全唔油膩,淡淡都係蟹肉,無論烹調定選料都做得好好 出色👍🏻|招牌魯肉飯|魯肉半肥瘦,肉質軟腍 脂肪豐盈 油脂甘香🐖❣️醬汁味道唔錯 夠濃,但重口味嘅我覺得可以再香啲hehe。份量都幾多下,男仔食晒都飽飽地。因為我食過中環店嘅出品,所以可以有個參考做對比。總括嚟講,菜式肉眼可見選擇多咗、豐富咗,而且味道都有進步到🙌🏻🙌🏻 期望佢再開多幾間分店,造福下唔同地區嘅吃貨們💕
|軟殼蟹麻婆豆腐撈麵|

|招牌魯肉飯|