西贡𝕔𝕒𝕗𝕖间间都好𝒸𝒽𝒾𝓁𝓁(*´∀`*)海傍附近就有NN coffee嘅分店 环境系日式木系风 仲有个小阁楼 好悠闲好好坐 更估唔到嘅系原来佢地主打𝘧𝘶𝘴𝘪𝘰𝘯料理 菜式几特别!.♥ 巨大鳗鱼玉子丼 $①②⑧果然无改错名~鳗鱼真系大大条(•゚д゚•)调味同口感都不错 底下隐藏超厚玉子烧 甜甜地有蛋香 系加分位✨饭底亦有酱油香 .♥ 龙虾蛋班尼迪(平日限定) $①④⑧用𝘤𝘳𝘰𝘧𝘧𝘭𝘦代替英式松饼嘅另类𝘌𝘨𝘨 𝘉𝘦𝘯𝘦𝘥𝘪𝘤𝘵🧇龙虾肉+菠菜+千岛酱+ 流心蛋浆 集咸甜于一身 窝夫偏稔身 夹埋啲料口感丰富.♡ 𝙏𝙤𝙛𝙪 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 (𝘾) $⑤⑥♡ 𝙈𝙖𝙩𝙘𝙝𝙖 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 (𝙃) $④⑧豆腐拿铁惊喜!真系有成嚿滑豆腐喺入面(⊙ꇴ⊙)感觉食紧啡味甜品 中和到苦涩味☕️抹茶拿铁亦香滑浓郁 完全无粉粒

♥ 巨大鳗鱼玉子丼 $①②⑧
巨大鳗鱼玉子丼