2024-03-22
古今二出名多創意卷物🍱餐廳為各種卷物冠上很厲害的名稱種種配搭新奇有創意看來很合年輕人試東試西的口味🥗龍捲風沙律日式沙律雖然簡簡單單,但只要材料新鮮就足夠製作出美味的沙律。睇相完全冇諗過係咁大兜,一個人淨係食個沙律都飽蟹籽、蟹柳🦀、中華沙律🥬,配上日式沙律醬混和新鮮生菜,美味而豐富。特別是這裡加入薯片碎,脆口的感覺突破了過往沙律的平庸沉悶,是一種新層次的味道發現。🌪️超級龍卷風賣相好吸引不得不讚色香味俱全👍🏻配以超巨型天婦羅炸蝦🍤及鰻魚入口超滿足,中間仲加入芝士🧀有層次~炸蝦香脆酥鬆而內裡軟嫩爽口,配埋爽滑鰻魚、香軟芝士及清爽青瓜🥒,食落味道層次豐富而細膩柔軟~🍣東京爆脆呢一款卷物係肉眼可見既多功序 好有層次🧐係最內層既係蟹柳 用紫菜同吞拿魚包住做成一個小卷將小卷用天婦羅既方法炸脆後再用紫菜同飯包住除左醬汁外仲灸燒過個卷物 所以一上碟就好香🤤🍢鹽燒白鰻鹽燒白鰻都幾厚肉,外層金黃微焦而內裡鮮美軟嫩細密,調味簡單而鮮味特出~皮脆肉厚實爽彈,加少少檸檬汁🍋調味,清爽唔膩🍢紫蘇葉雞肉串燒 雞肉燒到外皮焦脆好香口,肉質嫩滑好香口,有鹽燒嘅味道多左份紫蘇葉嘅清爽口感同冇咁膩
餐廳為各種卷物冠上很厲害的名稱
將小卷用天婦羅既方法炸脆後再用紫菜同飯包住
除左醬汁外仲灸燒過個卷物 所以一上碟就好香🤤
🍢鹽燒白鰻
🍢紫蘇葉雞肉串燒
雞肉燒到外皮焦脆好香口,肉質嫩滑好香口,有鹽燒嘅味道
多左份紫蘇葉嘅清爽口感同冇咁膩