2016-08-13
1961 浏览
未食過咁難食嘅韓燒, 講明韓燒店, 只有甜品好食, 點解唔剩係賣甜品就算。訂左8點, 人齊去到仲要等半個鐘, 等下又有好野食嘅話, 我真係唔介意。5個大人1個小童, 坐張卡位再外加兩張圓櫈, 已經坐得唔舒服, 枱又細。食韓燒基本要有嘅調味料一一欠奉, 我估根本係佢地知道擺埋落嚟, 野食就無位放。比樽水你, 唔比杯, 餐具污糟到要自己逐樣抹。我地叫口咗個龍虾豬牛套5人歺, 啲肉放低又唔講係咩肉, 人地其他韓燒店都會有人介紹下啲嘢大約要燒幾耐, 呢度放低就走, 仲要張枱無位都夾硬放, 吹脹! 個5人歺, 真係食多兩件肉都唔得, 我地都追加咗ㄧ碟無豬味嘅五花腩同ㄧ份實際係葱撈海鮮無味嘅海鮮煎葱餅, 仲有醃到又咸又辣嘅豬皮。最後叫咗個红荳什麽甜品, 估唔到最好的總總留到最後才出埸, 甜品竟然係特別嘉賓, 真係搞笑!想食甜品嘅, 可以ㄧ試; 想食韓燒就可能慳返, 上樓上食pizza hut無咁嬲!