2021-07-08
旺角一間可以食埋刺身既燒肉放題今晚四個人黎到幫襯,因為經open rice訂枱,食霞以上就有八五折,食霞以上就可以包埋本來要加$58既刺身,同埋可以食120分鐘,所以就揀左食霞$418以下食物就係一坐低佢跟既食物鮑魚好食,餐廳已事少清理內臟好細心,但一人只有一隻無得加個比目魚都好食既,食落甜口,無骨個芝士煮溶後都好正,其他肉類就一般喇M5和牛,好食既,有牛味,輕輕煎下已經食得,肉質腍滑赤蝦大隻,肉質彈牙鮮甜,可惜一人得一隻,無得添,之後只有細細隻既甜蝦加,帶子算大件,味道鮮甜之後再加既刺身,赤貝,馬刀貝都正,爽口鮮甜,吞拿魚無筋算係咁燒帶子算甜,但好嘥時間燒,燒金菇燒好耐都無起色,所謂既黑松露味道有啲怪生蠔都幾腥,食左一隻就夠晒皮燒豬腩肉好易燒乾變柴皮最重中之重,我會揀燒牛舌同M5和牛,其他都係一般另外我想講既係個menu睇落好似好多款牛咁,其實只係唔同既味道,而我都唔知咩打咩,都係叫原味穩陣最平既雪餐就食牛胸腹同一口牛雲餐就食肩脊肉同牛舌霞餐就食到牛板腱同M5和牛西冷佢仲包左啲炸物,一口芝士都可以既,但個人就覺得有啲膩另外仲包呢啲普普通通既野飲同雪糕四個人埋單$1588我係真金白銀出
以下食物就係一坐低佢跟既食物
鮑魚好食,餐廳已事少清理內臟好細心,但一人只有一隻無得加
個比目魚都好食既,食落甜口,無骨
個芝士煮溶後都好正,其他肉類就一般喇
M5和牛,好食既,有牛味,輕輕煎下已經食得,肉質腍滑
生蠔都幾腥,食左一隻就夠晒皮
燒豬腩肉好易燒乾變柴皮
最重中之重,我會揀燒牛舌同M5和牛,其他都係一般
最平既雪餐就食牛胸腹同一口牛
雲餐就食肩脊肉同牛舌
霞餐就食到牛板腱同M5和牛西冷
佢仲包左啲炸物,一口芝士都可以既,但個人就覺得有啲膩
另外仲包呢啲普普通通既野飲同雪糕
四個人埋單$1588
我係真金白銀出錢食既,並非試食,亦唔係打手,更無同餐廳合作,嚴正聲明