瀛豐放題料理專門店

食過咁多間放題 依家算係食過最好食嘅其中一間😍 不論係刺身 炸物 定係中式小炒都同樣好好食🤤 我地仲加錢升級放題套餐 有極品海鮮拼盤 同埋任食海膽帶子 非常吸引🤩🍀極品海鮮拼盤海鮮拼盤超級吸引 有魚子醬 鮑魚 長腳蟹腳 青口 凍蝦同埋螺😋 魚子醬嘅鮮味 再加上魚卵爆開時帶有少少嘅鹹味 味道層次感豐富😝 鮑魚 凍蝦 螺好新鮮 鮮甜又彈牙😆 另外再叫左吾同刺身 種類超級多 全部都好新鮮好好食😚 🍀中式小炒好有驚喜 中式小炒全部都好有鑊氣 當中大蝦最出色 上枱嘅時候已經聞到好香嘅鑊氣小炒香味 咬落口同預期一樣超級入味 好食到忍吾住叫左第二份🤣 蒜蓉燒蠔同埋蒜蓉燒帶子都好入味😋🍀炸物天婦羅 鹹蛋黃薯條 芝士年糕 每一款炸物都新鮮熱辣辣炸起 絕不馬虎 好好食🤤

🍀極品海鮮拼盤

🍀中式小炒