2022-08-19
今次黎到坐擁幾間分店既日式創意料理😍期待! 裝修行簡約木質風~ 6點去到 都仲有位置 但一到7點左右就開始滿座👍🏻 首先點左個龍捲風沙律🤑 呢到既menu item 名 好多都係自創 😝 呢個沙律特別在於有海澡同埋脆脆片 口感豐富個sauce 仲要甜甜辣辣 味道好新鮮! 同一般食既沙律前菜好唔同😄份量仲要好多! 必點之選💓 跟住叫左個特式卷物~ 蜘蛛😂 入面有軟殼蟹,青瓜,牛油果同蟹柳食落好爽口 蟹都無個陣隔夜味~ 新鮮炸 肉質都無梅👍🏻 卷物黎講算大舊 一口咬唔哂🤭 櫻花蝦茄子燒 🫃 推介推介👍🏻👍🏻 燒茄子食得多 加埋櫻花蝦真係第一次! 味道勁驚喜! 原來蝦同茄子係咁夾~ 仲要蝦花蝦微微燒過 食落有種焦香味! 真心好食必點! 仲個店鋪秘製醬汁~ 似係bbq醬 成件事勁夾係咪睇相都唔知咩黎呢😂😂就係壽司pizza ! 一睇到menu 咩都唔理即刻叫左先☺️ Topping 有三款選擇: 辣味三文魚 / 辣味吞拿魚 / 千島海鮮醬 我緊係簡我最好 三文魚bb 🥰😋 上面topping 就 = 平時食辣味三文魚壽司咁~ 再落左秘製醬🥹 之後個pizza底竟然係炸飯 真係刷新我三觀😂😝
裝修行簡約木質風~
6點去到 都仲有位置
但一到7點左右就開始滿座👍🏻
首先點左個龍捲風沙律🤑
呢到既menu item 名 好多都係自創 😝
呢個沙律特別在於有海澡同埋脆脆片 口感豐富
份量仲要好多!
必點之選💓
跟住叫左個特式卷物~ 蜘蛛😂
入面有軟殼蟹,青瓜,牛油果同蟹柳
櫻花蝦茄子燒 🫃
推介推介👍🏻👍🏻
燒茄子食得多 加埋櫻花蝦真係第一次!
味道勁驚喜!
仲個店鋪秘製醬汁~ 似係bbq醬 成件事勁夾
係咪睇相都唔知咩黎呢😂😂就係壽司pizza !
一睇到menu 咩都唔理即刻叫左先☺️
我緊係簡我最好 三文魚bb 🥰😋