2018-09-17
有日喺面書見到朋友去呢間餐廳食,啲食物相好得意,好似真既一樣甘,好靚!趁得閒就決定帶家人去試吓啦!食物總類好多,每一項送菜都好有心思,設計得好別緻!價格亦唔貴。估唔到呢度可以食到沙律😜😜因為想食海葡萄就叫咗啦。有好多菜,好大碗,海葡萄好似蟹籽嘅感覺,用左麻醬,作為前菜好適合。叉燒皇厚切!好大舊,蜜汁甜甜地,仲熱辣辣,好稔!超好食!肥瘦均勻土豆安格斯牛柳粒土豆預先炸咗再炒,所以唔會爛晒。牛柳粒夠稔,好香牛同黑椒味,果汁好正,送飯一流!魚米之鄉炒飯入面有蛋絲同好多好多既魚肉,我估有成條!魚肉一粒粒,嫩滑,唔會散晒。炒得好乾身,有蔥花香味!鮮蝦金魚餃好得意!望住佢好治癒!設計好有心思,唔捨得食呀!入面係好大舊既蝦球,外皮QQ!正!呢個甜品就係吸引我黎既野啦!個甜品好靚,好特別,做得好像真!麻雀係椰汁糕,銀紙係米紙,睇得又食得!呢度嘅食物質素高,好好食!而點心同甜品都好有心思,超級正!好適合一家大細,招呼朋友一流!係黎地鐵站遠咗少少,不過都係值得!
估唔到呢度可以食到沙律😜😜
叉燒皇
厚切!好大舊,蜜汁甜甜地,仲熱辣辣,好稔!超好食!
肥瘦均勻
魚米之鄉
炒得好乾身,有蔥花香味!
鮮蝦金魚餃
好得意!望住佢好治癒!
呢個甜品就係吸引我黎既野啦!
個甜品好靚,好特別,做得好像真!
麻雀係椰汁糕,銀紙係米紙,睇得又食得!