2020-11-23 4527 浏览
今日同朋友放假一齐食好嘢🤤去咗一间几有feel嘅餐厅😍,叫做"Frites Belgium on Tap"。同埋见佢又做紧半价promotion,所以决定试试佢😍。我地叫咗𠮶0.5Kg招牌青口煲($245)。开头冇咩expectation,因为觉得依啲应该都系啲普通嘢嚟。点知一食落口正到呢😍😍😍😍劲好食,唔会话得浸白酒味,又唔会太咸,𠮶汁系浓稠度系啱啱好。啲青口唔算好大只,但起码正正常常唔会有怪味,只只都算新鲜。𠮶青口煲重送薯条同一块面包。块面包浸落啲汁到真系冇得输😍😍😍。我自己主菜就叫咗Fish & Frites($195)。份量真系好大份,味道亦都非常好味。我觉得依个价钱其实唔错。炸鱼嘅炸酱唔会话太厚,鱼肉都算嫩滑,好好食😍。环境同员工服务态度都好好,餐厅气氛都好开心,非常推荐大家试下👍🏻👍🏻。

今日同朋友放假一齐食好嘢🤤

• Fish and frites