龍卷風沙律$88好味指數:9.5/10呢個沙律🥗認真抵食,上菜嘅時候真係嚇親,因為好大盆。沙律裏邊有好多🦀蟹柳,蟹子,中華沙律,沙律菜🥬,仲有脆卜卜嘅脆片,令到口感更加豐富,入口味道除咗沙律醬之外,仲食到少少🤏🏽辣味,令到成個沙律更加開胃。富士山$98好味指數:9/10師傅將一個個小卷堆砌成好似一個山嘅形狀,上面再鋪滿咗好多好多嘅蟹柳絲🦀及脆片,外型就好似鋪滿雪嘅富士山🗻一樣。而小卷入邊係燒香咗嘅鰻魚,蟹柳,同埋牛油果🥑,令到口咁更加醇滑,亦食得到鰻魚嘅甜香。牛肉壽喜煱$248好味指數:9/10份量好大嘅🍲鍋物,鋪滿咗牛肉🥩嘅表層,牛肉下面仲有好多豆腐,枉菜絲,鮮冬菇🍄,金菇,洋蔥🧅,大葱,粗身粉絲。我哋都好欣賞佢嘅湯底,因為有啲壽喜燒嘅味道太濃烈,會有少少確喉,但係呢個味道同甜度啱啱好☺️,反而唔會太膩,溝埋雞蛋🥚落去食,暖笠笠好暖胃。鹿兒島黑豚荔枝卷串燒$32好味指數:8.5/10豚肉🐷經燒🔥過之後嘅油香,滲透落荔枝入邊,食落甜甜酸酸好開胃🤩,因為今次啲嘢食每樣份量都好大碟,下次要試埋其他串燒。
龍卷風沙律
好味指數:9.5/10