2015-02-13 820 浏览
臨近過年打工仔OT時間無停手,唯有在午餐時間縮短快快手手回辨公室工作,所以去了間連鎖快餐店,選了一個雙拚飯咕嚕骨+西蘭花炒魚柳,我去的時侯未夠一點,所以基本上不用排隊落單,拎飯既時間等左大約1-2分鐘左右,出奇地快。店內人流都幾爆,基本上張張都有人,我(心諗)今次實無死,難吃都有個譜。鮮橙汁唔係果汁先生黎,一時間記唔起個隻牌子曾經飲過,橙汁肉少似橙汁汽水+橙似既鮮橙汁。鳳梨咕嚕骨難食到食了一兩粒就放棄,骨與汁完全唔夾唔入味,咕嚕肉咬落好多粉,咕嚕汁應該係"林"上面就出貨,不像酒樓那些會兜兩兜(炒一炒)所以咕嚕汁不能鎖在肉身內。西蘭花不夠爽身,"林"到以為食緊豆苗,魚柳似雪左好耐無晒魚既鮮味亦沒魚味,不看餐牌的話絕對吃不出這塊是魚整體黎講$35+9鮮橙汁 葵涌黎講算係偏貴,加上廿蚊餐我都唔會再吃

等左大約1-2分鐘左右,出奇地快
。店內人流都幾爆,基本上張張都有人,我(心諗)
今次實無死,

難吃都有個譜。

。鳳梨咕嚕骨難食到食了一兩粒就放棄

2015-02-13