2023-08-30 292 浏览
環境採光超好,大玻璃 裝修設計都好適合打卡 木系設計。當天星期六1點15左右到達 入座率有80%左右,好多都Book左位,所以建議book位 可以坐到窗口位 打到靚卡。我地冇book位就冇得坐空邊位啦。 意大利黑松露雞肉意粉 上碟熱辣辣都好大碟,食落口好香黑松露味 都吾係媒氣味,勁多雞胸同菇 醬汁都好 Creamy 完美包住所以食材,意粉吾會太淋 煮得較硬身 食落都似優質嘅意粉。整體感覺啱啱好,濃厚醬汁配較硬身嘅意粉吾會太 Heavy 忌廉茄粒醬肉丸意粉食落係甜甜地嘅鮮茄味,可以選擇辣同吾辣 小辣都可以,今次選擇左吾辣 味道係小朋友會鐘意嘅鹹甜口味,冇乜番茄嘅酸味。肉丸份量都算多 有8粒,食落係好真嘅肉味 肉粒較大 爽彈較有口感 吾係好多面粉個種。炸魷魚配芥末籽蛋黃醬炸得好脆 上枱熱辣辣,冇炸過龍 入面仲keep到個爽彈,個醬好似麥樂雞蜜糖芥末。整體但就較為普通。

意大利黑松露雞肉意粉

忌廉茄粒醬肉丸意粉