2017-06-20 1145 浏览
寻日through table map book左台同妈妈庆生有email再re-confirm已经好surprise仲话如果系special occassion记得通知佢地咁我梗唔输蚀叫佢帮手响甜品碟写番句happy birthday逐样讲下啦:环境:装潢系靓既,不过将客人安排晒坐同一个area真系好鬼嘈食物:坦白讲,salad & cold cut buffet系正既,大可以唔order main course。西班牙海鲜饭一般般,lunch海鲜预左少架喇;而个镬仔薯唔脆,油淋淋,上到台只系暖,同green waffle个镬仔薯粒简直系差天共地!甜品中规中矩无咩惊喜,creme brulee唔够滑。服务:100分本来想叫staff帮我地用手机影相,点知佢拎个即影即有帮我地影,仲连埋张卡,写埋祝福语,妈妈十分开心。本身dessert我order cheese cake & affogato,碍于本身呢两款甜品都不是碟上,所以佢on the house整多客creme brulee写上happy birthday&点埋candle,好贴心!今日都仲收到sms多谢我帮衬,食左400零蚊有
有email再re-confirm已经好surprise
仲话如果系special occassion记得通知佢地
逐样讲下啦:

服务:100分
今日都仲收到sms多谢我帮衬,食左400零蚊有咁既service, 我一定会再帮衬!