2022-08-15 103 浏览
唔知大家系咪拉面控呢🤪系嘅话应该对呢间拉面铺一啲都唔陌生🙈🙈 以前真系成日帮衬呢间,好食又唔贵🥳🥳 前排仲见到佢地新推出咗只雪糕拉面🍦🍜,呢个冰火组合终于的起心肝去试下🥰柚子雪糕拉面 $98呢个柚子雪糕拉面系采用咗桔仔乳酪雪糕再配埋个柚子豚骨做汤底~~我地就试咗店铺嘅建议食法😛😛就系先饮一啖柚子豚骨汤底,品尝一下汤底嘅味道,再食几啖雪糕,享受下桔仔乳酪雪糕,再将雪糕捞入汤底中🤣🤣个感觉真系几酸甜香滑,柚子味道非常清新特别😳味道绝对比想像好😋花生酱味雪糕拉面 $98个人觉得花生酱口味呢个比较惹味🤪🤪因为怕太辣,所以就叫咗小辣,捞埋花生酱雪糕落汤底到,感觉就好似食梗担担面咁,真系完全无违和感,雪糕溶咗之后令到汤底好creamy🤤 好好食呀🫣 而且面粗身弹牙,叉烧肉质口感都好软腍🤔🤔值得一试呀~~章鱼烧 $28煎饺子 $28绿茶可乐 $20

柚子雪糕拉面 $98

花生酱味雪糕拉面 $98