通常冰室呀  茶餐廳呢   都係得港式炒麵飯 港式野多~   而且仲好多油鹽添~   不過呢間唔會. 見到好多次~ 今日一試   真係唔錯!  雖然~ 英式早餐份量 連凍飲 要60幾蚊~ 不過份量呀 味道呀  都真係好抵食唔講小呀!!  即刻睇下有D咩啦!! 當中包括:1. 粟米沙律配多士~    牛油厚多士  烘底好食~   粟米沙律個汁都好好食!~ 唔會好酸   帶點甜  勁正  好想可以1星期食幾次呢個沙律2. 西洋菜湯大大碗~   味道偏酸了丁點 但我自己覺得很對胃口很好飲呢  (((我飲晒成碗架!!  哈哈 但好飽呀 所以冇食埋d菜味  食左小小d菜都好新鮮 鮮甜 <3 3. 主要菜來了~  基本上都係普通野啦  但腸仔唔係普通腸   我都唔知咩腸  但好好食 ,而磨菇 好juicy 帶有牛油香味  鮮甜多汁~  好食*v*仲點左杯凍柚子蜜  都好飲wo   冇叫少甜都唔會太甜   正然後朋友點左 咖哩汁雞脾麵:   (唔洗50$) 正正常常啦 , 朋友話除左雞脾肉乾左dd 都好好食     咖哩汁做得都幾好味呀!  撈起麵上黎好好食   抵食~!經過嘅朋友可以試試佢

不過呢間唔會. 見到好多次~

當中包括:
  好想可以1星期食幾次呢個沙律

然後朋友點左 咖哩汁雞脾麵:   (唔洗50$)

經過嘅朋友可以試試佢呀!~   下次再黎試其他款式
2019-04-04