未婚妻話想食泰餐,剛巧路過入去試吓,點知就瀨咗嘢。先嚟咗個大蝦冬陰公。呢個抵讚,樣靚,味道唔會過辣過酸,濃且厚,香料足,蝦尚算新鮮,9分。減一分皆因香料渣太多一邊飲一邊要lur渣。喺呢個moment 我其實好滿意,已經睇定menu諗住加餸。跟住上嘅馬拉盞芥蘭同青咖喱鷄就令我跌咗落地獄。芥蘭仲好生冇乜馬拉盞味,食落冇聞落都冇。最閉係芥蘭仲有d怪味。青咖喱食落得香料味冇乜咖喱味,四季豆臭青味重,又係未煮倒,咬落好生。鷄肉碎濕濕顔色灰灰黑黑量少。白飯水份過多軟綿綿。呢兩味食咗一半就賣單走喇。其實如果呢兩味餸正正常常,冲住個湯我都會再幫襯及好評。味道我俾3粒星,3粒都係俾碗湯。服務不過不失冇乜特別。應該唔會返轉頭...
未婚妻話想食泰餐,剛巧路過入去試吓,點知就瀨咗嘢。

服務不過不失冇乜特別。

應該唔會返轉頭...