2012-02-01 30 浏览
年廿九想食這裡的雞飯, 記錯佢星期日放假, 以為佢無開, 所以無食, 呢排胃口麻麻, 唔係樣樣野都想食, 諗起雞飯好想食, 上星期日同老公講, 佢就同我黎食旺角搭mtr到大圍, 差唔多2:30 - 3:00啦, 都好多人喎, 有九成枱坐滿, 我地搭枱啦, 食過兩次都係雞飯, 今次都係, 問佢可否走雞胸 佢話無既, 我話咁算啦, 雞飯一碟啦, 好快黎到, 好大碟呀, 熱辣辣, 是雞翼黎架, 食d飯先, 是有味飯呀, 但唔油架, 又唔係海南雞飯的飯, 總之好食啦, 但有幾粒飯好硬, 唔知點解 食d雞一定要點沙薑, 好滑呀, 味道好match老公叫了午餐, 有4款揀, 他食咖喱牛腩飯, 連drink, 好大杯, 凍飲加2蚊, 38蚊, 又係好大碟, 我都食了少少, 好味喎, 咖喱很香, 唔算太辣, 薯仔更好味, 如多d仲好, 呢間實要再食呢, 每次都特登搭車黎, 因太吸引啦

, 上星期日同老公講, 佢就同我黎食

, 食d飯先, 是有味飯呀, 但唔油架

, 呢間實要再食呢, 每次都特登搭車黎, 因太吸引啦