𝐍𝐮𝐭𝐦𝐚𝐝係我會擺我最愛既觀塘工廈餐廳頭三位之一既cafe🥇🥈🥉 一直都好想再訪,食佢地既西多,但係未有機會/ 人唔夠多😛 復活節假期終於有機會喇,去工廈玩workshop前去左食個lunch😆➿ 泰式燒豬頸肉.法式牛油軟包 ($130)呢個item歸類喺三文治🥪 對我黎講,叫佢漢堡包更適合😛🍔 豬頸肉充滿脂香,配搭住辣椒絲既微辣感,不錯吃~ 炸蝦片卜卜脆,正!➿ 煙燻豬豬卡邦尼 ($120)依然好鍾意Nutmad既Carbonara🥰 佢既特別係無可取代既~ 通常卡邦尼只係用一種煙肉,但係nutmad係用3種既煙肉🐖 所以口感好豐富!又好鍾意個幾片薄薄既幾片芝士脆片🧀 芝士控表示食到好芝味😋➿ 經典法式多士 拼焦糖香蕉.雪糕 ($92)多士完全浸透蛋汁,有蛋香又軟冧,好似食緊麵包布甸咁🍮 欣賞佢地既半碟士多啤梨🍓有煮過處理過,甜甜的☺️ 而香蕉既焦糖面亦都幾厚身~會再回頭的!🦥

➿ 泰式燒豬頸肉.法式牛油軟包 ($130)

➿ 煙燻豬豬卡邦尼 ($120)

➿ 經典法式多士 拼焦糖香蕉.雪糕 ($92)

會再回頭的!
🦥