2022-07-11
燒牛肉配田園沙律 $68 沙律菜好新鮮爽脆,唔會有苦澀味😄啲芝麻醬都落得好大方,唔會食食下冇晒醬👍🏻燒牛肉都有大大片七八片,上面仲有啲黑椒碎,完全唔會太咸。而且因為我哋嗌左好多炸物,沙律真係用嚟解膩一流‼️+$20 戴安娜套餐送38蚊嘅飲品,不過想飲啲特別嘅,就加左二十試下佢個花茶,入面有紫玫瑰花、紅玫瑰花、洋甘菊、薰衣草,洋甘菊同薰衣草嘅味道好出,淡淡嘅花茶仲會有蠟燭不斷加熱,值得一試😆煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 $86 有三塊長嘅煙三文魚,係完整冇碎嘅,而且唔會好咸。個忌廉汁好濃好creamy ,配埋勁掛汁嘅闊條麵,好滿足!啲野菌都好足料,食到最後都仲會有剩👍🏻配西柚綠茶西柚綠茶係$38所以唔洗加錢,涷飲都唔洗額外加!真係非常難得👍🏻除左西柚汁同綠茶之外仲會落啲椰果😚特級海鮮拼盤 $128魚手指、 炸蝦 、炸蟹鉗、炸帶子、吉列蠔所有炸物都係即叫即炸,熱辣辣脆卜卜,麵包糠裹得好足,外酥內軟,帶子大大粒,蠔冇腥臭味,其他都係水平之上,而且每種都有三件,好抵食!香草芝士條 $62一定要即上即食,仲可以享受拉絲嘅樂趣!芝士控一定唔可以錯過!炸粉又唔厚,一啲都唔膩,我一個人都可以食晒一盤😋墨西哥
燒牛肉配田園沙律 $68
煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 $86
配西柚綠茶
特級海鮮拼盤 $128
魚手指、 炸蝦 、炸蟹鉗、炸帶子、吉列蠔
香草芝士條 $62
墨西哥雞翼 $66
甜甜辣辣嘅,係唔食得辣都可以食到嘅程度,除左雞翼之外,仲有三色椒同菇,雞翼嘅表面都有處理過係比較硬脆,咬落入面就好juicy好嫩😍
總括嚟講都好推薦大家去,因為佢冇限時,想約一大班friend嘅話都有包廂,而且仲有提供broadgame俾大家玩,Lunch set最貴都只係$86,而且係夠飽大份好食嗰隻,大家行過旺角都可以上去試吓!