2008-03-05
** 此食肆的第二十個OK **尋日(4-3-2008 Tue)放工同女友人CKo黎旺角睇Openrice送贈o既’誘心唔怕遲’電影.見有時間,於是o黎買豆沙燒餅畀CK.本來都想買棋子餅,但冇.見有牛耳,蛋散呢啲CK鍾意食o既零食,不如順便買埋啦,又見有香蕉糕,於是……真係收穫豐富啊,用$51.00買o左半磅牛耳,半磅蛋散,兩件豆沙燒餅同三件香蕉糕.(原本要兩件,亞姐話要三件啦,$5.00)豆沙燒餅仍熱,於是急急腳行去朗豪坊麥當勞匯合CK.去到,CK去買o野食,我等佢o既時候就食o左一件豆沙燒餅,豆沙仍有好多,而已依然唔太甜.食完,等呀等,等呀等,CK咁耐o既?於是又忍唔住,試吓蛋散先,咬落,好實好脆,個人應該唔多鍾意實脆o既口感,鍾意鬆脆多啲.而味道唔算太濃,不過食到油味.CK重未返o黎,咁又試食牛耳,每件牛耳都唔係好大件,都係實實地同脆,但比蛋散惹味同唔油,估唔到我食完一件又一件,唔係因要食麥當勞我都唔停口啊.CK終於返o黎喇,我可以食’正餐’同同佢分贓喇.至於香蕉呢,到今(5-3-2008 Wed)朝早試啦,呢o度比津津o既大件,面到o既粉亦一樣’鞋’,味道….冇乜香蕉味喎,而且
CK終於返o黎喇,我可以食’正餐’同同佢分贓喇.
至於香蕉呢,到今(5-3-2008 Wed)朝早試啦,呢o度比津津o既大件,面到o既粉亦一樣’鞋’,味道….冇乜香蕉味喎,而且睇到裡面o既糖粒,但幸好唔太甜,呢個一般.
服務:
今次係亞姐serve我,一樣咁好招呼吖.