📍中环 𝙲𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚕❝再访串烧爱店‼️性价比极高又出色😍🎌🔥款式超多🥳一文睇晒十大必食推介!🌟❞再访我既串烧爱店😝抵食又高质! 款式选择多 基本上你想食既都会有😋除左日式串烧 仲有唔同风格既串烧🔥多人黎食可以试多几款✌🏻试左超多款都冇伏😎人均$200-500视乎你同朋友们既战斗力🤣总之十分推介!!👨🏻‍🍳🌟「十大必食推介」都好高质! 焦糖青苹果鹅肝多士 好大旧厚身肥美😋豚肉节瓜波板糖好点蛋浆juicy😚厚切盐烧牛舌腩爽口弹牙! A4和牛油脂感爆灯!🤤免治鸡肉棒点蛋浆酱油滑口香甜😍鸡皮墨鱼滑香脆特别!😝🐥鸡心,鸡肝都新鲜惹味! 鸡皮大大块又薄脆🥹仲试左阿波尾七里香 原来系鸡patpat😳又几好食 香脆而充满鸡油香! 明太子/柚子鸡腿肉嫩滑juicy🍗🐷呢度有大量唔同款既豚肉卷 麻辣韭菜/芫荽/荔枝豚肉卷都唔错! 蟹膏烧饭团🍙岩晒中意蟹膏既我 不过要share😙甜品以蜜糖/黑糖烧菠萝🍍糖不甩烧汤圆🍡同绿茶雪糕最中饼🍵作结🤰🏻✌🏻黑糖烧菠萝系有焦糖烧面+冷吃的~ 蜜糖就纯粹烧过既暖菠萝! 🍻Sapporo生啤长期买一送一😜平均$24一杯🍺抵到呢! 其他饮品都好高质大大杯架!🍹🔻懒人一眼睇晒の
📍中环 𝙲𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚕

焦糖青苹果鹅肝多士
豚肉节瓜波板糖
孜然烧蒜蓉茄子

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍烧烤堂 (中环)
中环九如坊6-10号林氏大厦地下C-D号舖
(另外铜锣湾, 旺角, 尖沙咀, 筲箕湾, 黄埔都有分店)

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_铜锣湾 #joys_旺角 #joys_尖沙咀 #joys_中环 #joys_筲箕湾 #joys_黄埔

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_日本菜
最中饼配绿茶雪糕