2022-01-27 208 浏览
約咗友人小聚一吓(事發於🚫禁晚市堂食前)但又唔想普通坐定定淨夾餸爬飯!一於帶佢一齊征服蝦蝦😆😆. 開完位二話不說😝一個夾蝦😝一個揸住冰桶!夾手夾腳冰暈大頭蝦拎番埋位燒🔥🔥新鮮又肉質彈牙!果然係呢度嘅主打必食❤️另外再出咗去揀海鮮同串串!兩枚吃貨望住呢度咁目不暇給嘅自助區!一路揀已經一路流哂口水🤤🤤我哋嘅回本心水係✨鮑魚(味道鮮甜)✨元貝(記得加上牛油蒜蓉更添香氣)✨貴妃蚌(爽口又有咬勁)✨原條魚(原汁原味肉紮實)✨鰻魚串(每位送一串!!矜貴嘅滋味). 另外燒物食材方面🍢🍡肉類蔬菜類樣樣齊全!當中我哋最推薦嘅係✨牛仔骨(肉味夠兼唔難咬)✨鮮厚切菠蘿(超香甜🍍解油膩一流)✨雞軟骨串(灑少少鹽食風味更佳)仲有仲有!啤酒汽水雪糕都好多選擇!最搞鬼俾我哋搵到有✨天竺鼠雪糕!好鬼得意🧁