第一次食再來一煲,鋪頭雖然位於巷仔入面,不過門口有大logo燈箱,唔算難搵。叫咗個招牌雞煲BB辣,講真超級惹味😂 我哋唔食得辣不過都覺得好有驚喜,鋪頭職員仲會服侍大家去控制雞煲火喉務求令大家食到最嫩滑雞肉真心佢個招牌即炸響鈴係必食,無論點雞煲醬定攞黎打邊爐都無得輸,好似真係我哋食過即炸響鈴入面top 1值得一提佢個小食椒鹽粟米世界級,粟米切條再用椒鹽爆炒,食到停唔到口0.03豆腐紙,都值得一試,特別推介俾中意食腐皮口感既朋友另外打邊爐既肉方面就嗌咗牛胸爽同我最中意食,次次打邊爐必嗌既鯇魚脆腩,鋪頭細細不過用料上乘新鮮,加埋盤蔬菜籃,優質打邊爐享受呀仲有一樣,$38蚊 巨型凍檸茶😂 有呢杯野先食到個辣雞煲,當然仲有好多唔同類型飲品選擇最後埋單$700鬆啲,抵食,一定會再番黎回味佢個椒鹽粟米😂

0.03豆腐紙,都值得一試,特別推介俾中意食腐皮口感既朋友

最後埋單$700鬆啲,抵食,一定會再番黎回味佢個椒鹽粟米😂