2022-11-23 57 浏览
好耐冇同偽韓爸二人世界,我地一向都好少行浪漫路線,我地都係中意casual 傾下計既地方,媽媽就佢返工,揀左去觀塘食個dinner😍呢度冇限時飲食,啱晒一班朋友傾偈😉呢度嘅食法好特別,分咗5round,由頭款小食開始食起,小食有炸瘋薯條、甜蕃薯條、唐揚脆炸雞、蟹籽沙律、酸甜炸大腸、鮑汁雞腳,全部都可以任點任叫,但係食完round 1之後就冇得返轉頭㗎啦😆食完第一輪小食,就會有工款刺身,刺身係冇得選擇嘅同埋只係有一次,今日我哋就有赤蝦、三文魚同北寄貝,三文魚非常肥美,赤蝦都好大隻😍刺身之後,就可以選擇酸菜魚或者雞煲,酸菜魚就冇得任添啦,但係雞煲就可以無限追加😂大胃王我就會推薦食雞煲,但係媽媽係酸菜魚忠粉嚟㗎嘛,就梗係揀酸菜魚啦😜呢度嘅酸菜魚,味道都唔錯,辣度亦都啱啱好,唔係好食辣嘅偽韓爸都食得到😌食完酸菜魚之後,就可以揀火鍋湯底,我哋揀咗鴛鴦鍋,都只係加多$30 ,除咗湯底之外,店員亦都會想買海鮮,同埋牛肉拼盤😍除此之外, Menu上面嘅嘢都可以任點任食,我仲見到有M8和牛添,大大片黃牛,油脂分布都唔錯,回本必食啊🥳

食完第一輪小食,就會有工款刺身刺身係冇得選擇嘅同埋只係有一次,今日我哋就有赤蝦、三文魚同北寄貝,三文魚非常肥美,赤蝦都好大隻😍