2024-01-27 212 浏览
喺香港冇加一嘅店真系少之又少,去埋单嘅时候仲问系唔系打漏咗🤣加上食完之后再送上甜品绝对非常惊喜😍🦀咖喱炒软壳蟹+蒜蓉包条睇到今期推荐,不能错过😋餐品上嚟比图片更吸引,微辣嘅咖喱汁无论搭配脆口嘅软壳蟹仲定系金黄嘅面包条,都十分美味☺️另外仲叫咗油饭,加埋一起好好食哦🤣🥘泰式古法煲仔翅(细)非常足料,基本每啖都能食到里面嘅配料,汤汁浓郁鲜美,话系装到2-3碗,不过我觉得唔止🤣⚠️煲下面会点火,所以要小心烫到,一直热著口感真系好正😋就系要记得搅拌一下😝🦐炸虾饼被油炸至金黄色嘅虾饼,入口脆弹牙😋🍹椰皇沙冰/芒果沙冰都系用新鲜果肉制成,口感十足😋加上靓靓嘅装饰,十分泰国风情🌺楼下门口直接安排叫号,上去后直接泰国风情嘅装修,叫菜嘅时候都会俾一定推荐并且解释份量👍🏻睇到食完执好碗碟都准备走啦,点知仲有甜品上,实喺惊喜🤩可惜已经食到超饱,下次就醒目啦,个肚留翻d位食甜品😆

🦀咖喱炒软壳蟹+蒜蓉包条

🥘泰式古法煲仔翅(细)

🦐炸虾饼
被油炸至金黄色嘅虾饼,入口脆弹牙😋

🍹椰皇沙冰/芒果沙冰