氣氛超級好嘅餐廳 店員都好熱情🤣典型tgif的感覺 但如果遲啲去嘅話 記得要預返啲時間等位 因為當日我哋都等咗差唔多一個鐘先入座😆-✏️Carbonara ($120)此乃餐廳最signature嘅菜式 份量頗大 餡料好足 屬於薄底嘅pizza黎 餅底烘到好香脆 食落有些微咬口🍕上邊最搶fo嘅蛋其實係鵪鶉蛋黎 好特別 配搭埋煙肉同番茄醬呢個組合基本上唔會出錯同埋整體俾想像嘅唔膩🤪但可能我嚟之前期望頗高 同埋以為鵪鶉蛋切落去係流蛋汁 所以就覺得係好食 但冇好surprise嘅感覺🤔〰️ ✏️Project Salad ($85)然後懶係清新咁叫咗個菜嚟食😂沙律就係一堆菜冇嘢要介紹😂但啲沙律菜幾新鮮 而且鍾意佢係配搭橄欖油 唔係凱撒醬呀千島沙律醬嗰啲咁滯😌〰️✏️Beef Tartare ($110)除左pizza 仲叫左個前菜 但呢個生牛肉他他有啲失望😥最大敗筆係蓋面嘅parmasan cream太多 令到整體係好滯之餘 仲蓋過咗生牛肉本身嘅味道啊🥱〰️✏️White Chocolate Mousse ($60)不嬲對白朱古力都麻麻地 因為通常白朱古力甜品都係死甜🥴本身冇咩期望 只係諗著試下新嘢 點知
✏️Carbonara ($120)

〰️
✏️Project Salad ($85)

〰️
✏️Beef Tartare ($110)

〰️

不嬲對白朱古力都麻麻地 因為通常白朱古力甜品都係死甜🥴本身冇咩期望 只係諗著試下新嘢 點知有驚喜喎😻

首先甜度好適中 配搭raspberry jam酸甜酸甜好夾🥰mousse質地偏杰身濃稠 入口順滑😻灑喺面嘅果仁碎增添一份口感 整體好滿意 拍得住一向嘅醉愛tiramisu!