(非会员)
新蔡潤記大大話話都食過十次以上又唔覺得好似你地講得咁差勁wor 無錯,呢間鋪頭的招呼真係麻麻地,果地下永遠都好似肥淋淋,但又鬼死咁多人去幫襯,一定有他的道理呢度一碗麵都係$16, 雙併是同價錢,加底都係加2元,其實都真係幾平下,又可以同老細講叫佢畀多d蔥,呢度出名的是辣椒油,一人一小碟,辣得黎又唔會話無黎香味,幾唔錯的調味品野食方面,魚蛋其實都ok,不過可能是由於整定再加熱的關係,新唔新鮮就要睇你彩數,牛腩其實幾好味,起碼唔會太過肥膩,亦都唔chi牙粉腸呢家野就真是各有各口味,我個人是like呢味,又唔覺得好難食wor,以前汽水$3枝,而家變左$6 ,係貴左小小,不過就真係幾凍(唔好星期日叫汽水,一定唔會凍得去邊)我欣賞呢間野夠晒地茂,和大埔好match,亦都欣賞他們只開幾粒鐘,只做午市,你估間間食市都可以架

,不過就真係幾凍(唔好星期日叫汽水,一定唔會凍得去邊)