2021-03-17 2132 浏览
Give Me 5 @ Kwun tong - 六折享用二人套餐⁉️好耐冇同男朋友出街食晚餐 知道最近观塘哩一间西餐厅推出特别二人套餐 仲有六折优惠!即刻想要试试佢👍🏻距离地铁站大概7-8分钟 唔算好远 唔难搵 环境非常阔落 台与台之间有充足距离 装修有港式西餐厅嘅感觉 职员有礼貌 整体感觉唔错🙌🏻Special set dinner for 2 person $440 ($377+10%)·Smoked salmon salad 好大份 烟三文鱼卷成🌹嘅形状 卖相讨好 而且口感结实 生菜爽脆 都算新鲜👍🏻·Daily soup - Borscht罗宋汤酸酸甜甜 配料多 略嫌多油 饮落好腻口🙌🏻·Australia Rib Eye Steak (8oz) with Wild Mushroom 我地叫左medium但系食落似medium rare 可以熟翻少少 油脂分布平均 肉质软嫩而且充满肉汁 绝对对得住佢个价👍🏻野菌汁颇香浓 唔会盖过牛嘅鲜味👍🏻·Italian Style Sicilian Sauce Spaghetti with Fried Soft Shell Crab 成餐最有

蒜蓉包

·Smoked salmon salad
烟三文鱼沙律

·Daily soup - Borscht
罗宋汤酸酸甜甜 配料多 略嫌多油 饮落好腻口🙌🏻
罗宋汤

澳洲肉眼扒(8  安士)配野菌汁

成餐最有惊喜系哩一碟意粉 软壳蟹炸粉厚薄适中 咬落香脆可口 仲好多肉同有蟹膏!意粉软硬度刚刚好 配合酸酸甜甜嘅西西里酱更开胃 好快就清左成蝶👍🏻
软壳蟹西西里酱意大利粉

·Blueberry Cheesecake with mango ice cream
正常发挥 芝士蛋糕切件甜而不腻 芒果蛋糕充满果香 阵味唔会好假🙌🏻
蓝莓芝士蛋糕配芒果蛋糕

·Iced lemon tea
正常发挥 冻柠茶用嚟解腻真系唔错 糖水放开上 可自行调节甜度👍🏻
冻柠茶

📍Give Me Five