2024-03-10
去到觀塘通常都會諗起鴻圖道,因為除咗都做好多唔同款式嘅餐廳之外嗰度仲可以飲下酒chill吓好舒服!除咗環境比較幽靜之外,談天都係個好地方!朋友講起未食嘢,即刻帶咗去一間我覺得幾欣賞嘅西餐廳!呢度最出名一定係佢嘅肉眼扒啦!呢間酒吧餐廳除咗有好多靚酒飲之外,裝修都係非常之華麗有格調!今次除咗食佢嘅肉眼扒之外,都要食吓佢呢度好精緻嘅通粉或者意大利麵!除咗好食藝術感程度亦都爆燈!仲配置為生日歌非常之有潮流感!六成熟10安士肉眼扒拼忌廉薯蓉🥩10安士肉眼扒本身已經好誘惑再配上六成熟嘅質感真係嫩滑無窮啊!肉眼扒亦有肉汁,食落去都會覺得有Juicy嘅感覺!最欣賞佢忌廉嘅薯蓉,除咗酒店及質素之外、薯蓉亦特別香滑!蟹肉巴馬芝士蕃茄忌廉汁通粉🫶🏻蟹肉嫩滑再配上巴馬芝士🧀極度香濃誘惑!再配合蕃茄忌廉汁開胃滋味!一碟份量,亦都唔使非常之抵食!黑松露薯條本身都唔需要講黑松露已經係非常之香濃,再配合特製茄汁甜甜香香!薯條質地,亦都有啲似奧爾薯條好好食!最鍾意薯條比較粗身食落去薯蓉味比較出眾!flames鴻圖道分店觀塘鴻圖道sky cary 一樓地舖
六成熟10安士肉眼扒拼忌廉薯蓉🥩
蟹肉巴馬芝士蕃茄忌廉汁通粉🫶🏻