2015-06-04 935 浏览
公司同事今日LAST DAY,全公司一早就卜左檯同佢食呢個最後晚餐,聽到係食牛,對於我呢個牛魔王嚟講梗係一口應承,一去到即刻叫左個手切手頸脊,湯底就叫左麻辣加豬骨,麻辣真係比佢FAKE左,開頭以為唔算太辣,點知食落之後辣左非常多,搞到大家都叫左好多啤酒解辣!手頸脊到嘅時候大家都興奮左一陣,開頭以為份量OK,點知個底好多菜墊底,有少少失望,不過肉質的確係幾好嘅,同行嘅同事就叫左響鈴,聽講係新鮮炸出嚟,不過我本身唔食響鈴就無福消受啦!海鮮就叫左聖子,逐隻逐隻叫,不過真係一分錢一分貨,真係幾爽,幾甜,不過冇左海水味,可能係因為淥左麻辣湯嘅關係,其他野食都係一般大路野,叫叫下,個侍應同我哋講BOOK房會收MINIMUM CHARGE $4500,個時仲未夠,就叫多幾個牛,點知原來未計茶價,搞到我地叫多左錢!總括嚟講食物係幾有質素,但呢個價錢可以有更好嘅選擇!
2015-05-28