上次食过另一间有名既汉堡店 今日就试下同样位于好西云集既全球50大既「Burger Joys」啦‼️我同朋友系lunch time过去食既 中午繁忙时间落单后大概等左20分钟 饮品 汉堡🍔同埋小食到齐啦 -Cheese Burger芝士汉堡 ᴴᴷ$109 🍔上台时好靓仔咁放系纸盒上 ❤️ 加分 包里食材排放整齐「稳阵」就算成个攞起食都唔会食得论尽 最喜欢他家既包 松软再有牛油🧈香 里面有好多料 洋葱 酸瓜 番茄 生菜 🧅🥒 🍅 🥬 当然少不了主角牛肉汉堡扒啦🤣 牛肉肉质多汁鲜美 微粉红 口感刚好 还有最爱既酱汁 甜甜酸酸好开胃 😋❤️ 见朋友order个个Double Cheese Burger仲正 见到都流口水🤤 可惜因为又想饮milk shake 但个胃唔够大 所以就无order啦 -Chocolate Milk Shake 朱古力奶昔+ᴴᴷ$31见到杯上个厚厚既Cream就已经知道呢杯嘢有几邪恶😈啦 🤣🤣 好好味 好creamy同香浓 😍-Tater Tots 薯堡热辣辣端上台 炸得大小刚好一啖一粒 炸得外层金黄 里面粒粒薯仔🥔 口感甚佳 -Truffle Fries +ᴴᴷ$21最后

Cheese Burger芝士汉堡 ᴴᴷ$109
Cheese  Burger  and  Double  Cheese  Burger

Chocolate  Milk  Shake

Tater Tots 薯堡
Tater  Tots  and  Truffle  Fries

Truffle Fries +ᴴᴷ$21
最后呢个真系好失望 第一 个薯条唔系粗薯条 口感已经欠奉又无薯仔香 再睇睇个d黑松露 又干又丑样 见到都唔开胃😅 而且点薯条食好麻烦 如果加少少酱汁调和下 淋上薯条上会容易食好多 我食左几条已经放弃啦🥲🥲

2021-03-30
Chocolate  Milk  Shake