自從越興園無左之後, 跟住既燕萍同清亭都五好食,都無諗住再食, 點知飲x男女又介紹番呢兩間戲劇性合拼, 甘又諗住比多次機會佢. 點知又一次失望!!!同朋友八點去食, 樓下阿姐話五使等位我地先上去, 我問清楚係咪真係五使等我地先上去, 佢話係, 即刻有位, 點知上到去個阿細太話, 等陣! 埋緊單, 好快有! 但我又見到個個都食緊, 五見有人埋單, 如是者我地都等左十五分鍾, 跟住有五六個上黎見到都說:又話五使等? 所以以後都五好信樓下個阿姐!坐低後點左蒜容牛油雞翼, 牛粒紅飯, 青檸soda1. 蒜容牛油雞翼, 只有牛油味, d雞翼完全無味2. 牛粒紅飯黎到一d都無, d牛粒竟然係涷既? d飯少少熱, 好明顯係炒定, 好難食!3. 青檸soda超難飲!d魚露更不知所謂!總之全個銅鑼灣無哂食肆都五會去食!!!

坐低後點左蒜容牛油雞翼, 牛粒紅飯, 青檸soda

1. 蒜容牛油雞翼, 只有牛油味, d雞翼完全無味
3. 青檸soda超難飲!
d魚露更不知所謂!

總之全個銅鑼灣無哂食肆都五會去食!!!