2021-05-07 1032 浏览
♥️朋友介绍呢一间牛匠石烧😍话味道唔错,店内款式都有多款和牛套餐选择,位于尖沙咀金马伦道,地点真系好方便‼️🥰店舖内环境充满日式风格😨今次分别同男朋友试咗两个唔同和牛嘅套餐,睇吓边个好味啲先💕..▫️ 【石烧A4和牛肉眼定食】$268⭐️强烈推荐⭐️呢一款石烧A4和牛肉眼定食,包括有面豉汤、前菜、白饭😍单睇卖相就已经觉得好吸引,肉既花纹好靓,颜色都好粉嫩,如果钟意入口即溶嘅感觉,呢一个真系可以满足到你嘅食欲💕口感好嫩,好软腍🥰而且真心觉得佢调教两个酱汁都好食,分别系柚子柠檬汁同生姜芝麻汁,令成个口感锦上添花,更加惹味😚👏🏻👏🏻..▫️ 【石烧A3和牛西冷定食】$218⭐️强烈推荐⭐️ 石烧A3和牛西冷定食同样都系包括有面豉汤、前菜、白饭💕呢一款同样和牛嘅质素都好好,颜色花纹一睇就知道唔错😍呢一款虽然冇入口即溶嘅感觉,但系肉味相反就觉得浓郁啲,而且牛脂味都几浓郁,而且面豉汤都别出心裁,玉子豆腐好似花朵咁样,令人赏心悦目😍同埋牛蒡前菜都同样爽口入味♥️而呢一款定食相比起上一款更加性价比高!同样都非常之推介😎..▫️ 【芝士奶盖四季春】套餐+$12呢一款芝士奶盖四季春💁🏻‍♀️味道就比较逊色少少,茶味同埋芝士奶盖

▫️ 【石烧A4和牛肉眼定食】$268

▫️ 【石烧A3和牛西冷定食】$218

▫️ 【芝士奶盖四季春】套餐+$12
呢一款芝士奶盖四季春💁🏻‍♀️味道就比较逊色少少,茶味同埋芝士奶盖都唔系好突出,不过价钱都真系好抵,又够大杯,所以冇投诉😆
▫️ 【荔枝鲜柠】套餐+$12
呢一款比起芝士奶盖四季春,味道更加可口,酸酸甜甜好开胃,柠檬比荔枝味更加突出,味道开胃消滞,不俗♥️
2021-05-06
  • 石烧A4和牛肉眼定食