我係一個好喜歡吃甜品嘅人, 對甜品我好有要求㗎 。我周不時去尋找好味嘅甜品, 今日我又搵到一間新 開 嘅甜品屋了, 佢喺銅鑼灣希慎廣場6樓入面. 朱古力呢,係我嘅首選,於是,我就叫了一客榛子朱古力焦糖香蕉班戟, 一見到已經流曬口水, 榛子鬆化無比 ,濃濃嘅朱古力 ,嘅香且甜, 加上佢自家製嘅奶油 ,清甜香滑 ,跟其他的奶油真不相同 ,在香蕉上加上一抹焦糖, 新鮮嘅香蕉熟得剛剛好, 配合焦糖一同吃感覺清新 ,跟着我就試班戟 ,專門店嘅手作 班戟,我從來未食過這樣好味嘅班戟, 佢用正宗嘅日本蛋, 絕對有信心保證 ,蛋味濃郁 ,奶油味香濃, 奶油是他們自家製的 ,班戟做得鬆化 ,軟滑可口 ,產品好食到冇得輸。 FLIPPER'S 地址 銅鑼灣軒尼斯道500號希慎廣場6樓i.t blue block

FLIPPER'S