2024-04-26 37 浏览
呢间餐厅之前都食过几次,入面有我好中意既卡通人物,有龙珠,海贼王🎏火影忍者,一拳超人等,都充满晒我细个阵既回忆🎀D食物系劲正宗,分量又多,真系超值得帮亲🌟原条招牌蒲烧鳗鱼定食 $178原条鳗鱼仲长过我既手臂,d鳗鱼系即叫即整,上面会淋上鳗鱼汁🐟烧到好入味,d肉又好肥美,好juicy😋定食入面有前菜,渍物,煎茶🍵味增汤。我地转左猫饭,用左珍珠米去整🍚比较有嚼劲,上面仲有紫菜同柴鱼,变得更香口🌟葱烧三文鱼腩定食 $124分量好多,d三文鱼楠系劲嫩🐠出面又煎到脆脆地,食落去好鲜甜,再加上鱼油既香味,好滑,入口即化,可以连鱼皮一齐食,真系满满既胶原蛋白😋个定食入面既味增汤都好足料,有好肥美既蚬,好鲜甜🌟酥炸生蚝 $48呢2旧生蚝真系好大旧🦪出面系炸到好香脆,一咬开就见到入面好肥美既生蚝🦪食落去好鲜甜,完全唔会腥,热辣辣,超正🌟和牛可乐饼 $58呢个我第一次食,食落去系甜甜地🥤入面既和牛系劲嫩滑,出面又炸到好香口🥠好juicy

🌟原条招牌蒲烧鳗鱼定食 $178

🌟葱烧三文鱼腩定食 $124