之前喺MOKO買嘢換咗優惠券可以喺商場食肆用,揀咗呢間星期六日超多人排隊嘅Cafe,今日係平日所以下午茶時間都唔使等位就可以入到👍🏻🎉坐低先發現原來呢間都係過江龍Cafe,最出名嘅係牛油鬆餅,另外都有唔同嘅Tea set可以揀,我同Mami一個揀咗最傳統嘅鬆餅,另一個就揀咗佢嘅芝士蛋糕。雖然呢度主打係食牛油鬆餅,但係佢呢度嘅咖啡都好香,果然甜品配咖啡先係最夾嘅🥰 同媽咪傾咗陣計牛油鬆餅就送咗過嚟,🥞呢個樣真係好Classic嘅鬆餅樣😂😂 不過我都好鍾意呢種好Classic嘅感覺,識落真係好唔一樣,首先個口感比較結實一啲,同出邊嘅疏乎厘pancake完全唔一樣,雞蛋同埋牛油味都好突出,自己一個人食晒成個都幾飽㗎~另外嘅芝士蛋糕就普普通通,唔算太特別~

另外嘅芝士蛋糕就普普通通,唔算太特別~