2017-01-29
除左食物既質素 大胃D自己本身好著重埋餐廳既用餐氣氛 依間食完真係心身都好大滿足😊😊.師傅會因應你既口味而決定你當晚食既嘢當然所有都係時令👍#當最好給最好❤.已經第2次幫襯 但真係記得要提早book位!想食好嘢就係要付出少少嫁喇✌.我自己本身就偏好重口味少少既 今次就同大家分享三款先 下個post再分享其他口味light d既比大家😙#廚師發辦 .海膽 份量多到我可以續片夾上黎 放入口先 入口即溶唔洗講 味道濃到化不開 配上點點岩鹽 帶出埋鮮甜味 真係食10個都無問題😭.牡丹蝦 表面放上有熱過既蝦膏 我第一次食 原來暖既味道更濃!比起海膽 依款真心正 有驚喜👍.TARO 中拖?大拖?😂我已經傻傻分不清了 我淨係知 一咬落去魚脂多到 我細細聲哇左一聲 就唔想講嘢😂😂(你比我慢慢享受下啦😫)..三個90後吃貨不斷開心share美食💓 歡迎在不同的平台 繼續留意我們的推介🙆🏼🙇🏼♀️大家亦可以向三個吃貨介紹美食👻我們一定會去試👅#愛吃也愛分享 #三個90後吃貨 #3bad_foodies#三個90後吃貨_元朗美食推介.#omakase #元朗係福地 #壽司源 #寿司源 #飲飽食醉寿司源 (元
師傅會因應你既口味而決定你當晚食既嘢
三個90後吃貨不斷開心share美食💓
歡迎在不同的平台 繼續留意我們的推介🙆🏼🙇🏼♀️
大家亦可以向三個吃貨介紹美食👻我們一定會去試👅
#三個90後吃貨_元朗美食推介
寿司源 (元朗)
元朗青山公路1號珍珠樓地下10號舖