2025-08-14 93 浏览
咁熱既天氣,都係室內活動hea下岩我哋😆午後同阿囡去嘆個下午茶已經好chill。Yoho Mix既Pause it係以白色為主既文青咖啡店,整體簡潔舒適。下午茶set幾十蚊價錢親民,仲可以加錢轉拉花咖啡或特飲。黑椒牛肉牛角酥🥐 - 牛角酥充滿牛油香,鬆化香脆,牛肉片有粒粒黑椒,加上新鮮沙律菜,味道清爽輕怡。温泉蛋卡邦尼意粉🍝- 簡單的材料但煮得好卻有很多技巧。意粉彈牙有口感,白汁濃稠適中,加上鹹香煙肉,醬汁掛滿每條意粉,香濃滋味。芝士黑松露薯條🍟 - 滿滿一盤份量超大的,直身薯條加上香濃黑松露和芝士醬,無得輸既絕配。培茶Latte - 除左咖啡,強烈推介這杯。有精緻拉花,培茶比抹茶多了份烤烘的香味,茶味突出又不苦澀,順滑醇厚,連小朋友都喜歡。熱帶水果冰茶🍹- 充滿甘橘和菠蘿香氣,冰涼清新,夏天解渴首選。

2025-07-29
下午茶