鍾意飲啲間cafe嘅coffee☕️,所以今個周末就來嘆番個早餐。我哋趁佢10點開門就到了,襯啱啱開門少啲人可以靜靜地嘆番個靚早餐😆☕️Cappuccino (Large) $44採用了自家研磨嘅咖啡豆,口感豐富,咖啡香醇。☕️Flat White (Large) $45採用了埃塞俄比亞 Gelgelu咖啡豆,味道明顯帶點自然果香味道,層次感豐富🥪牛油果蕃茄芝士意大利三文治 $76滿滿嘅牛油果,再加上蕃茄和mozzarella 芝士,配合熱辣辣嘅Panini,味道不算濃烈,淡淡地不會有好油膩,自己再加少少鹽就perfect了。🥪牛肉三文治伴蘑菇及沙律配檸檬醋醬 $88牛肉香濃,加上蘑菇味道豐盈,三文治係panini,整體非常配合,好味!另外沙律配咗檸檬醋醬,酸酸甜甜非常好味!🍞 西多士伴鮮醬果及雪糕配自家製海鹽焦糖醬 $72非一般嘅西多士,中間夾了鮮果醬,和港式嘅西多士都有幾大分別,唔覺油膩之餘口感亦佳。再配上自家製海鹽焦糖醬,出色!

☕️Cappuccino (Large) $44
採用了自家研磨嘅咖啡豆,口感豐富,咖啡香醇。
Cappuccino (Large)

☕️Flat White (Large) $45
Flat White (Large)

🥪牛油果蕃茄芝士意大利三文治 $76
牛油果蕃茄芝士意大利三文治

🥪牛肉三文治伴蘑菇及沙律配檸檬醋醬 $88
牛肉三文治伴蘑菇及沙律配檸檬醋醬

🍞 西多士伴鮮醬果及雪糕配自家製海鹽焦糖醬 $72
西多士伴鮮醬果及雪糕配自家製海鹽焦糖醬
2022-12-04
$160 (早餐)
Cappuccino (Large)
Flat White (Large)
牛油果蕃茄芝士意大利三文治
牛肉三文治伴蘑菇及沙律配檸檬醋醬