2018-10-18
同老公兩個都鍾意食buffet, 貪佢選擇多多,一餐入面可以食到好多唔同嘅嘢。呢日就同咗老公嚟咗呢間位於如心海景酒店嘅cafe circle.餐廳位於酒店9樓,樓底高,裝修夠氣派,座位夠闊落。餐廳先每人送一份龍蝦鵝肝, 芝士白计龍蝦肉爽口彈牙,鵝肝味濃口感creamy,精緻又好食!先食海鮮, 阿拉斯加蟹腳、翡翠螺、大蝦、青口、小龍蝦……腳蟹夠晒大隻,鮮甜彈牙;翡翠螺爽脆鮮甜;大蝦爽口有蝦味,款款新鮮優質。👍👍👍羊扒、牛扒,大廚即叫即切,肉味濃郁,肉質鮮嫩,優質好食😋仲有大過手掌嘅燒蠔夠晒肥美,大滿足!熱食有好多選擇,款款吸引:燒味方面,燒肉皮夠晒香脆、燒鵝皮香肉夠入味,半肥瘦叉燒,爽口海蜇惹味,估唔到幾款都咁好食。蒜蓉蒸扇貝,又大粒又夠鮮;辣酒煮翡翠螺,惹味好食;蒸魚火喉控制得宜,口感嫩滑。壽司刺身、即製粉麵、芝士火腿、精緻小食,種類多多,各適其式。沙律有中華沙律、印度素沙律、多款蔬果,頗多選擇。甜品蛋糕,種類又多又精緻,女仕們至愛。朱古力噴泉,朱古力味香濃幼滑,配上鮮果同棉花糖夠晒好食。仲有我喜愛嘅Haagen-Dazs雪糕,一共有四款口味,我當然唔會錯過啦!🍧🍧🍧🍧總括嚟講,呢度食
餐廳位於酒店9樓,樓底高,裝修夠氣派,座位夠闊落。
熱食有好多選擇,款款吸引:
沙律有中華沙律、印度素沙律、多款蔬果,頗多選擇。
甜品蛋糕,種類又多又精緻,女仕們至愛。
朱古力噴泉,朱古力味香濃幼滑,配上鮮果同棉花糖夠晒好食。
總括嚟講,呢度食物種類多選擇,食物質數高、味道好,用Openrice優惠券於一星期前訂位仲有7折,呢餐好满意👍👍👍