2018-04-20 203 浏览
又到等男友收工時間,大家都喜歡吃放題,今次去這間我地都成日黎,價錢吾貴而味道保持吾錯,我地十點去到每位$240食到差不多收工飽肚離開。甜品有吾同選擇喎,最後每款都叫左一個來試,味道整體不錯但有驚喜馬卡龍味道好食喎,咖啡味濃又吾太甜,最後仲叫多左一次來吃。最後雪糕同雪條都吃不下了。天婦羅蝦都新鮮而有炸鮮奶都比較少有,但味道又吾差。牛肉鍋味道剛好牛肉就普通但幸好吾會煮得好老,青椒堅辣喎又夠熱度,炒菜牛油味都濃,蜜糖雞翼皮好有蜜糖香。烏冬用蕃茄湯味味道夠而烏冬都夠滑身,扇貝超熱好新鮮,芝士味都香,羊架份量大件而羊味夠。芝麻雞翼剛炸起加上芝麻香十分好食,炸蠔都夠熱。當然我地都有拿東西飲,最後選擇果汁十先生同道地。海卷細細份都夠新鮮味道吾錯,不久我地一盤壽司同刺身就到了,刺身選擇真的不少,有比較平常的刺身款式外,仲有池魚超驚喜喎,始終都係偏貴的魚類,味道鮮甜吾會有雪味,壽司都偏細份食完都可以仲食其他野食。

天婦羅蝦都新鮮而有炸鮮奶都比較少有,但味道又吾差。

芝麻雞翼剛炸起加上芝麻香十分好食,炸蠔都夠熱。

當然我地都有拿東西飲,最後選擇果汁十先生同道地。

海卷細細份都夠新鮮味道吾錯,不久我地一盤壽司刺身就到了,刺身選擇真的不少,有比較平常的刺身款式外,仲有池魚超驚喜喎,始終都係偏貴的魚類,味道鮮甜吾會有雪味,壽司都偏細份食完都可以仲食其他野食。