過完年以為會開始變熱 點知呢幾日又凍返🤯即刻捉緊冬天嘅尾巴 食串串燒暖下胃先😛 呢間餐廳喺出名多嘢食嘅寶勒巷 大廈地舖 環境企理得十零個位 幾有日本居酒屋嘅風格Menu幾多選擇 講真我覺得唔算貴 平過好多喺太子佐敦嗰啲嘅街邊舖 我哋兩個人食咗下面咁多嘢都係$300鬆啲 唔錯喎😯😀海鹽燒皇牌牛舌又大又多汁既牛舌 燒得又淋 有口感之餘 仲好有牛味🤫流心燒鵪春蛋外面燒到脆卜卜 一咬落去 爆哂菂蛋汁出黎 味道同外觀都100分 有驚喜🤣沙嗲燒豬頸肉串豬頸肉燒得夠淋 外脆內軟 咬咬好爽口 加埋沙嗲汁 👍🏻👍🏻👍🏻鹽燒雞軟骨雖然話係雞軟骨 但係唔會淨係得骨 加埋少少雞肉 口感層次大增 回味無窮孜然燒雞腎雞腎唔會太un 咬落岩岩好 加埋孜然 夠哂香口蜜糖燒墨魚丸係BBQ既味道啊!不過比著我自己就燒唔到咁好味啦!外層燒到脆卜卜 入面就係彈牙既墨丸 希望下次BBQ可以燒到呢度既8成 我就心滿意足lu孜然燒雞脾菇到底有啲乜係用孜然燒唔好味😂雞脾菇又大塊又厚 食落好滋味 好有口感蒜蓉法包燒得好脆 蒜香四溢 不過份量可以多啲 3塊唔夠喉🙊燒一口甜薯熱辣辣咁上 好大粒既甜薯 咬落香甜硬度又適中 當甜品就岩哂燒珍寶

海鹽燒皇牌牛舌

燒得好脆 蒜香四溢 不過份量可以多啲 3塊唔夠喉🙊

燒一口甜薯
熱辣辣咁上 好大粒既甜薯 咬落香甜硬度又適中 當甜品就岩哂

燒珍寶蠔
成隻手掌咁大既蠔真係好少食 見到已經流哂口水 加埋檸檬汁同酸辣汁 將蠔既鮮味帶哂出黎!