2010-01-29 9 浏览
好耐都食過印度菜喇, 今次就同朋友走o黎開飯今次來得點了兩個set再散叫了雞salad, 印度菜角 & 乾咖喱炒蜆!雞salad: 之前食印度菜都未食過雞salad , 完來印度salad係如此有特色, fresh & 開胃, 有少許辣點綴了就道菜, 雞特別用印度式處理過, 正, 好正!!!印度菜角: Very Good, 入口不膩, 內裏是用薯蓉, 菜蓉&豆做, 脆卜卜, 過sause正!!! 酸酸地唔會太濃!!!傳統秘製羊肉: 味道很濃烈, 很難表達, 出到羊肉味 good!!!乾咖喱炒蜆: 一般, 蜆是大大的, 不過食唔出鮮味!!! sause係ok嘅咖哩羊&雞: 兩款咖哩sause係唔同嘅, 各有特色!!! (羊再so少少會好d"我人喜好")烤餅: 外脆內鬆軟的, 正點汁一流!!!總結: 食印度菜唔一定過尖咀, 上樓中環, 銅鑼灣都有一間, 不過今次食得嗰少部分, 下次一定要再o黎開餐!!!
好耐都食過印度菜喇, 今次就同朋友走o黎開飯

烤餅: 外脆內鬆軟的, 正點汁一流!!!

2010-01-28