2013-04-30 361 浏览
果晚夜晚同班frd打完波 雅興即起於是就去左紅磡美味佳進食 果時係夜晚11點多 果度d人何其壯觀 d臺凳擺晒出面 仍然不少人在外等待〜 大概等左15分鐘左右 入到去喊左最like既雞全翼和惹味韭菜 此外還order了雞腎 牛油粟米等。d雞翼燒到岩岩好 一咬入面出晒汁好正幾入味同埋好好食咯 至於雞腎加d沙爹醬帶出雞腎既美味 種感覺無法形容〜還有牛油粟米和韭菜夠晒正呀 韭菜岩岩熟透而牛油溶合了粟米 天神合一好好味道。我覺得夜晚先好去 因為夜晚個肥女人燒既岩岩好 其他人燒既麻麻地 燒烤呢d野最講求係火皋和時間的掌握同埋等待時間長岩晒喜歡傾計和聚會的人 果度雖然服務態度和衛生環境有d唔ok 但係甘啦好抵和好味補返數啦xd 下次會再來既xddd
果晚夜晚同班frd打完波
同埋等待時間長岩晒喜歡傾計和聚會的人
2013-04-14
$50 (宵夜)