2022-11-08
Ladies night👯♀️👯♀️好難得約齊三個frd子,可以拋夫棄子去chill下🤩我地去左尖沙咀,揀左間靜靜地既bar & restaurant 傾下偈🥰呢度環境幾靚,係暗黑系簡約風,幾岩黎飲野吹水☺️我哋每人都帶咗一杯嘢飲,其中一杯係冇酒精既,其他都係cocktail🍹,呢度啲cocktail好岩女仔飲,唔會好勁酒味,甜甜地好好味,酒精都唔會好多,飲多杯都唔怕😍除左酒之外,我地緊係叫左啲小食黎送酒啦!其中以下呢幾款,我就覺得幾好食,推薦👍🏻👍🏻蒜蓉花椒凍蝦仁媽媽最中意既小食,好香花椒味,我最中意呢種刺激感,蒜蓉味亦都好重,啱晒重口味嘅朋友😉柚子中華沙律配蟹肉賣相好靚,好岩我地中意打卡既女士🥰食落好清新,好岩配搭埋啲重口味既送酒小食一齊食單骨雞翼拼一口芝士芝士外脆內軟,非常美味,另外雞翼亦都揸得非常香脆,一口一件,好適合一邊傾偈一邊飲酒一邊品嚐美食😁
蒜蓉花椒凍蝦仁
柚子中華沙律配蟹肉