听讲系全城最好食嘅weekend brunch一于去试试去😼啲人话好难book但其实当日都唔full而基本上早一个星期book都有位😎最差体验系要早几日full pay餐饭惊死你唔去 结果冇得扣K-dollar交按金咪得啰其实 真系冇乜餐厅要full payfull pay咁严重睇过系咪真系咁好食先?!入到去环境好靓 枱同枱好阔 枱又好大 坐得好舒服要挑剔嘅系坐沙发位嘅我地出入好烦 张枱太贴 好难出嚟 野食方面啲头盘系好正龙虾好弹牙,唔梅唔鞋 仲去壳 好方便生蚝好大只 唔瘦 有淡淡海水味仿鱼子酱就冇乜味的😂生牛肉他他任食都好正仲有其他沙律都好高质👍🏻👍🏻面包盘嘅蒜蓉包好好食!encore咗一个🤣 劲香牛油蒜蓉味😍南瓜汤冇渣,好滑,但系唔系太重南瓜味听讲以前有龙虾汤🥲主菜嗌咗佢signature嘅牛同鱼食第一啖牛肉嘅时候,真系俾佢惊艳到😰好淋 好好食但系再食多几啖,就觉得冇乜牛味唔系唔好食嘅 比自助餐食到嘅牛已经好食好多但你话呢个价钱特登嚟食佢就唔值得了我会食dry aged多啲而旧鱼嗌之前服务员就好细心,提醒我哋话惊有少少泥味,但钟意食鱼,我哋又唔觉佢腥,都几好食,但呢只鱼嘅肉身唔算好
听讲系全城最好食嘅weekend brunch
一于去试试去😼

啲人话好难book
但其实当日都唔full
而基本上早一个星期book都有位😎
最差体验系要早几日full pay餐饭
惊死你唔去 结果冇得扣K-dollar
交按金咪得啰其实 真系冇乜餐厅要full pay

full pay咁严重睇过系咪真系咁好食先?!
入到去环境好靓 枱同枱好阔 枱又好大 坐得好舒服
要挑剔嘅系坐沙发位嘅我地出入好烦 张枱太贴 好难出嚟

野食方面啲头盘系好正
龙虾好弹牙,唔梅唔鞋 仲去壳 好方便
生蚝好大只 唔瘦 有淡淡海水味
仿鱼子酱就冇乜味的😂

生牛肉他他任食都好正
仲有其他沙律都好高质👍🏻👍🏻

南瓜汤冇渣,好滑,但系唔系太重南瓜味
听讲以前有龙虾汤🥲

主菜嗌咗佢signature嘅牛同鱼

食第一啖牛肉嘅时候,真系俾佢惊艳到😰
好淋 好好食
但系再食多几啖,就觉得冇乜牛味
唔系唔好食嘅 比自助餐食到嘅牛已经好食好多
但你话呢个价钱特登嚟食佢就唔值得了
我会食dry aged多啲

而旧鱼嗌之前服务员就好细心,提醒我哋话惊有少少泥味,但钟意食鱼,我哋又唔觉佢腥,都几好食,但呢只鱼嘅肉身唔算好滑

最后甜品环节
真系唔好咁大期望,拿破仑酥皮一啲都唔好食
巴斯克芝士蛋糕好普通
最好食系云呢拿雪糕,人生食过最香云呢拿味嘅雪糕!
其他甜品都系普普通通,正正常常
,冇乜惊喜

总括嚟讲呢个服务好好,有咩需要服务员都会主动帮你,好有礼貌,系周末嘅享受,好高质嘅一餐!但未至于系全城最好食挂…