2021-07-21
🤍牛匠石燒∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ◽️薄脆石燒吉列牛4/10 (HKD 168)吉列牛係由麵包糠包住一塊3成熟嘅牛扒🥩🍤所以一定要用鋪路提供嘅熱石熱一熱塊牛先食得🧑🏻🍳🍳但一擺舊牛上去就出事😮牛扒同吉列皮即刻分離😲同埋甩出尼嘅吉列皮即刻林晒🤥就咁食舊牛扒都ok嘅👌🏻🆗普普通通啦🤠店員會俾兩種唔同嘅醬汁🥫包括生姜芝麻🫕同果味燒汁🍌其實兩種汁我都食唔出作原材料嘅味😂(生姜芝麻冇姜味😅果味燒汁冇果味)但兩種汁都係酸酸甜甜都ok嘅😅*:・・:*:・゚・:,。*◽️ 安格斯牛小排3/10 (HKD 168)牛小排拎出尼嘅時候連凍都未解😂成塊硬掘掘咁上碟🥌🗿燒左一陣間終於都變番林🥲但食落冇乜牛肉味😂可能係雪得太耐🌨⛄️唔推!*:・・:*:・゚・:,。*◽️ 牛匠彩虹水果茶7/10 (HKD 38)水果茶內面有好多生果阿🥰有橙🍊西柚、士多啤梨🍓藍莓🫐西瓜🍉甜度仲要好適中、茶底甘甜🍬成個餐最好味係杯野飲😂超級解膩阿🛢∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ 💭評分味道 4/10環境 3/10∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ 🔸備注·唔推薦阿·通風麻麻🤥燒完成身臭賓賓
🤍牛匠石燒
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
◽️薄脆石燒吉列牛4/10 (HKD 168)
*:・・:*:・゚・:,。*
◽️ 安格斯牛小排3/10 (HKD 168)
*:・・:*:・゚・:,。*
◽️ 牛匠彩虹水果茶7/10 (HKD 38)
💭評分
味道 4/10
環境 3/10
🔸備注
·唔推薦阿
·通風麻麻🤥燒完成身臭賓賓👃🏻
📍地點
牛匠石燒 (📌尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道34-36A號福僑大廈地舖