2017-07-02
成日出街食既我,真係吾多健康🙈 食下養生既菜式又ok wo ! 當清一清腸胃,除左有幾款養生菜式,仲有好多平時食到既韓國菜,迎合吾同口味既朋友仔😁加上,賣相真係有心思!📷✨.韓蔘素雞湯 $198 一份 $138半份,蔘味幾濃郁,有兩大舊素包雞,外面係厚既腐皮,包住素雞同糯米飯,浸滿蔘湯味,幾特別,好食呀!岩晒湯王既我,算就食飽飽都忍吾住繼續飲😍.韓式甜辣素炸雞$118個醬幾開胃,外面係炸豆卜,不過一般般。.韓式素飯卷$98幾足料,細細舊,輕鬆一口ko, 不過味道較淡。.健營藜麥沙律$128 (菠菜苗,火箭菜,羽衣甘藍,芒果,牛油果)好大碟!好健康,牛油果同芒果都夠熟😋 不過都係味道較淡🙈.韓式魚糕湯$128三大支魚糕,好厚身,幾好食,湯好清甜,我又想飲光光😂.馬格利(菠蘿) $68cocktail $58mocktail我揀左mocktail😌 賣相好吸睛!😍 藍色好靚呀!菠蘿汁味道特濃,略嫌甜左些少。.土耳其蘋果茶$68又係靚靚賣相!💕 酸酸地,感覺幾消脂😏
韓式甜辣素炸雞$118
個醬幾開胃,外面係炸豆卜,不過一般般。
韓式素飯卷$98
幾足料,細細舊,輕鬆一口ko, 不過味道較淡。
好大碟!好健康,牛油果同芒果都夠熟😋 不過都係味道較淡🙈
韓式魚糕湯$128
三大支魚糕,好厚身,幾好食,湯好清甜,我又想飲光光😂
土耳其蘋果茶$68
又係靚靚賣相!💕 酸酸地,感覺幾消脂😏