2015-12-21 2326 浏览
食完饭,就梗系要食甜品啦。不过呢👉👈又怕肥....但系唔紧要,因为有一间餐厅有健康甜品卖!呢间餐厅既甜品好似话连糖尿病人都可以食架,因为佢用咗好多唔同既糖,令到d甜品系low GI.今次就试咗Chocolate Brownie 同紫薯心太软我觉得Chocolate Brownie 好味d (我自己其实系一个Chocoholic ), 个朱古力雪糕系一留既,brownie 既味都非常之香㶶,不过就干咗d,如果gooey d 就wonderful 喇!至于个紫薯心太软,有够gooey , 不过就有一阵芝士味。店长解释,其实入面系无芝士架,可能系因为佢地用个只白朱古力d奶特别㶶,所以就有一阵“芝士味”,钟意芝士味既朋友不妨试试两款甜品既甜度都系非常少,怕甜既朋友一定会钟意,可能连唔食甜品既朋友都会捧场!店长非常friendly ,食完之后会好细心咁问d甜品好唔好食,有无地方要改进。原来佢地唔系得甜品食,仲有晚餐架,等我下次都试下先,不过食晚餐就要记得book 位喇
食完饭,就梗系要食甜品啦。

不过呢👉👈又怕肥....

但系唔紧要,因为有一间餐厅有健康甜品卖!

今次就试咗Chocolate Brownie 同紫薯心太软

2015-10-09
$80 (其他)