星期六諗住去啲離島玩,點知天氣唔多好,好似想落雨,橫掂都嚟到西貢,就睇吓附近有咩好食嘅餐廳😆見到間餐廳又有得食又有得玩!!入面有桌球枱同高爾夫球(電子)玩,桌球唔洗錢,等野食嘅時候可以玩!不過高爾夫球就要俾錢🎱🎱🏌️‍♀️❇️Iron Grilled Rib-eye 🥩🥩燒頂級肉眼牛扒,紅酒燒汁,薯茸,雜菜佢好細心咁幫你分好細細份~我地叫左5成熟! 薯茸同雜菜都整得好有心機,薯茸非常細滑,加左牛油同奶油!!🥛🧈🧈 雜菜全部都有調味同燒過!🥰🥰🥰❇️PB Choc Banana🍫🍌🥛呢一杯MILKSHAKE超濃郁!!!!!佢嘅朱古力同香蕉味好濃,SHAKE入面仲要加埋朱古力粒同花生碎,有多重口感!!❇️Cast Iron French Toast🇫🇷🍞法式多士,士多啤梨,拖肥醬,雲尼拿雪糕🍓🍓🍦法式多士沾滿蛋同奶,多士煎得香口~配埋拖肥醬士多啤梨好甜!雲尼拿雪糕放去熱多士上面,半溶狀態再帶點凍,食落冷熱交替,好有趣!😋🍨總結:整體用餐過程都好滿意❣️你報咗我哋冇得出去玩嘅失落感,呢度又有得篤波,又有得食,可以好chill咁樣過一個舒適嘅下午~🤩👍👍

❇️Iron Grilled Rib-eye 🥩🥩
燒頂級肉眼牛扒,紅酒燒汁,薯茸,雜菜
佢好細心咁幫你分好細細份~我地叫左5成熟!

❇️PB Choc Banana🍫🍌🥛
呢一杯MILKSHAKE超濃郁!!!!!

❇️Cast Iron French Toast🇫🇷🍞
法式多士,士多啤梨,拖肥醬,雲尼拿雪糕🍓🍓🍦
法式多士沾滿蛋同奶,多士煎得香口~配埋拖肥醬